De drie bekendste flessen van Campingaz, de 907, 904 en 901, zijn bij ons sterk afgeprijsd! De flessen zijn om te wisselen in meer dan 120 verschillende landen, dus met een fles van Campingaz zit je nooit zonder.

campingaz 907  campingaz 904  campingaz 901 
 Normaal € 97,- Normaal € 84,50  Normaal € 57,20
 Nu € 75,- Nu € 65,- Nu € 50,-

Dat is de nieuwe Quicker-10 van het spaanse Gamo. Met een nieuw systeem voor het doorladen van het magazijn is hij uniek in z'n soort. Hierdoor is het mogelijk nog sneller achter elkaar te schieten. Klik hier voor de productpagina met nog meer informatie!

Nieuw in Nederland is de Huben K1. Dit is een persluchtbuks met maximaal 100 Joule aan kracht en ook semi-automatisch. Door het unieke systeem is het mogelijk om deze compacte bullpup snel en krachtig te maken. Klik hier voor meer informatie!

Huben K1

De Chrony zoals wij hem al eerder hebben gehad uit Polen was al goed, maar met een aantal kleine verbeteringen is hij nu nog nauwkeuriger en makkelijker in gebruik. Door de open constructie is er nog gemakkelijker doorheen te schieten. Daarnaast kan je met de 3 bedieningsknoppen makkelijk navigeren door de menu's voor de verschillende instellingen. Uiteraard kan de Chrony nog steeds uitgelezen worden op de computer.

   
© 2017 - Kees Breda