21 Juli t/m 12 Augustus zijn wij wegens vakantie gesloten.

 

Alle Snowpeak PP750 eigenaren tot juni 2024 opgelet, Er staat een fout in de beschrijving omtrent de safety van het wapen. Klik hier voor de bijgewerkte handleiding.

Al sinds 1941 is Kees het adres voor luchtdrukwapens en accessoires in Nederland en Belgie. Mede door onze ervaring kunnen wij u een deskundig advies geven over de aanschaf van een luchtbuks, luchtdrukpistool of een paintball marker en kunnen wij nog de service verlenen die men via het internet niet kan evenaren. Om deze reden vindt u op onze site dan ook geen prijzen, omdat wij u graag in onze winkel voorlichten over de juiste aanschaf. Dit kan via een webshop nooit zo duidelijk over gebracht worden. Eventueel kunnen er een aantal proef schoten gelost worden bij de aanschaf. Wij hebben een zeer groot assortiment luchtbuksen en luchtdrukpistolen op voorraad van alle bekende merken en de diverse accessoires. Tevens is het mogelijk om uw gebruikte wapen in te ruilen.

Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw luchtbuks of pistool. Eigenaren Tijn en Caron de Vries hebben sinds 2001 en 2023 alle benodigde diploma's en jarenlange ervaring met luchtdruk -wapens en munitie. Al uw vragen over deze materie kunnen door hun beantwoord worden.

winkelfoto

   
© 2017 - Kees Breda